Minden évben ugyanazok a partik, összejövetelek barátokkal, ugyanazok az ételek, ugyanazok az italok. Nem csak unalmassá válhatnak, de megszokottá is. Elvész a különlegesség érzése mely miatt igazán várják az emberek a szórakozás e formáját. Nem csak a kikapcsolódás érzése, hiszen otthon is képes rá az ember, de a barátokkal eltöltött néhány óra ilyenkor különlegessé válhat ebben a rohanó világban.
Minél idősebb valaki annál jobban érti milyen nehéz néha összehozni egy társaságot, így ha végre sikerül, azt jobb olyanná varázsolni, amely emlékezetes marad. Néhány tipp a megvalósításra.

Parti témákra fel

Gondolt már arra, hogy az összejöveteleknek vagy szilveszteri partiknak témát adjon? Nem csak farsangkor vagy halloweenkor lehet kiöltözni vagy valamilyen témában partikat adni. Az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb a retró buli, melyben klasszikus, korabeli ételeket szolgálnak fel és hangulatos, tematikus zenéket hallgatnak, természetesen az öltözék is valamelyik évtizedet képviselje.
Lehet dresszkód megadása is, mint pl a fekete-fehér. Nem csak a lakásdekorációt, de az ételeket is lehet úgy variálni, hogy ez maradjon a téma. A kosztümös témák azok, amik kifogyhatatlanok, hisz variálhatóak a történelem nagy szerelmeseivel is.
Ez költségesebb, mint a résztvevőknek, mint a házigazdának is egyaránt. Las Vegas hangulatát tükröző kártya dekorációk és szórakozás elemek is kitűnő választás lehet. Nem csak kikapcsolódást nyújthat a résztvevőknek, de garantáltan hajnalig tartó élményekre számíthatnak a résztvevők. Egyes országok jellemzőit is elhozhatják otthonaikba. Legyen az olasz ízek vagy görög hon, mind-mind finomabbnál finomabb ételeket eredményezhetnek.
Nem szükséges egy országra koncentrálni, hiszen ha minden résztvevő egy-egy ország sajátosságát hozná magával, akkor nem csak a költségeket osztanák meg, de a készülődési folyamatokat is. Akármilyen témát is választanak biztosan jól fognak szórakozni, hiszen már maga a várakozás és a készülődés is örömet fog okozni Önöknek.

Hasonló bejegyzések