Az eljegyzés az átlagos párkapcsolatok egyik fontos lépcsőfoka, hiszen ezzel a férfiak, valamint igenlő válasz esetén a nők is határozott döntést hoznak meg azzal kapcsolatban, hogy valóban egymás társaságában szeretnék megélni a jövőt és a többi földi örömöt, így a családvállalást is.
Noha sok pár előre megbeszéli az eljegyzést, és közös döntést hoznak, ellenben még mindig nagyon sok olyan férfi van, aki szeretne meglepetést okozni párjának, és úgy meglepni őt az eljegyzéssel, illetve egy eljegyzési gyűrűvel. Ha szerinted a ti kapcsolatotok is megérett már erre, érdemes figyelned az egyértelmű jeleket, amelyek biztos jelei lesznek annak, hogy a pasid hamarosan eljegyez. Hogy melyek ezek?

Valaki kutatott az ékszeres dobozomban!

Egy eljegyzés igencsak kellemetlenné válhat abban az esetben, ha a megvásárolt gyűrű túl kicsi lesz a menyasszony számára, így minden lovagias vőlegény úgy próbálja meg áthidalni ezt a problémát, hogy elcsen egy gyűrűt a párjától, lehetőleg egy olyan darabot, amit ritkán hord. Ha nincs ilyen, akkor bizonyára alaposan feltúrja az ékszeres dobozt, hogy legalább körberajzolhasson egy mintadarabot, aminek köszönhetően az ékszerész már el tudja dönteni, hogy mekkora gyűrűméretre lesz szükségünk. Mert fejből bizonyára még a nők sem tudják a gyűrűméretüket, így ha fel van túrva az ékszeres dobozod, valami biztosan készülődik!

Mik ezek a furcsa kérdések?

Ha pasid váratlanul furcsa kérdéseket szegez neked, akkor is erős gyanakodásba kezdhetsz azzal kapcsolatban, hogy valami készülődik a háttérben. A furcsa kérdéses többsége természetesen a te távoli terveidre vonatkozik, szóba kerülhet az esküvő, a gyerekvállalás kérdése is, amit ha túl sokszor említ, akkor biztosan settenkedik valamiben. Tudniillik egyetlen férfi sem szeretne visszautasítást párjától egy eljegyzést alkalmával, ezáltal ilyen formában próbálnak meg biztosítékot szerezni arról, hogy minden rendben megy majd a nagy kérdés feltételekor.

Miért beszél annyit a barátnőmmel?

Ha párod váratlanul túl közeli kapcsolatba került a legjobb barátnőddel – esetleg az édesanyáddal –, akkor nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolnod, hiszen lehet, hogy éppen azt próbálja megtudni, hogy milyen gyűrűnek örülnél igazán. Hiszen édesanyádnál vagy a legjobb barátnődnél ki tudná ezt jobban, nem igaz? A kimaradozások és a szokatlan telefonhívások is relatíve normálisak ilyen esetekben, de persze csak egy bizonyos határig, így amennyiben mások is tudják igazolni párod hollétét, nem kell aggódnod, szinte bizonyos, hogy azért kajtat annyi, hogy a lánykérés során minden simán menjen.

Te meg mit nézel?

A lebukás egyértelmű jele nem más, mintha pasid gyűrűket nézeget az interneten, hiszen alighanem ez a legáltalánosabb tájékozódási forma, ha színek, minták és ár után érdeklődik az ember. Érdemes belepillantani a másik telefonjának előzményeibe, esetleg a számítógép böngészőjének az előzményeibe is. Ha találunk gyűrűs oldalakat, biztosak lehetünk a dolgunkban.

Hasonló bejegyzések