Két idegen megismerkedése mindig rengeteg izgalommal jár. Az ember kisugárzása, és az első benyomás mindenképpen fontos, hiszen ez határozza meg igazán azt, hogy a ez a viszony folytatódni fog-e .

Tipp problémákra

Míg a nők szeretik magukat kéretni, és elérhetetlennek mutatkozni, a férfiak rendszerint előadják a macsót, és megpróbálják elhitetni a hölgyekkel, hogy őket semmi az égvilágon soha nem zavarja, és nekik minden mindegy. Vagy mégsem?

Van néhány dolog mely igenis zavarják a férfiakat, főleg a randevúkon, és ezzel könnyen lehet, hogy a lányok elronthatják az első benyomásukat a kiszemeltjüknél.

Álom csaj vagy, vagy inkább rémálom?

Egy nő a férfiak szemébe lehet egy álom csaj, viszont lehet egyből egy rémálom is, melyet jobb ha messzire elkerül minden pasi. Ahhoz hogy még véletlenül se viselkedj már az első randin elviselhetetlenül, és idegesítően, csak néhány dologra kell odafigyelned.

Rémálom csaj kategóriába tartozol akkor, ha már az első randin azt részletezed, hogy nem szereted, ha egy pasinak fontosabbak a barátai, vagy éppen a családja, mint a barátnője, ezzel pedig akaratlanul is bebizonyítod, hogy ha folytatjátok majd a kapcsolatot, és a dolog komolyabbra fordul, egy perc szabadideje se lesz majd mellette. Egy ilyen kijelentés után egyáltalán nem kell meglepődni, ha a pasi nem keres többet bennünket.

Szelfi királynők az első randevún

A pasik rosszul vannak még attól is, ha már az első találkozáskor közös fotót szeretnél csinálni. Valószínűleg mégis bele megy majd a dologba, de csak a te kedvedért, és valójában egyáltalán nincs kedve a szelfizéshez. Rémálom csajnak számítasz, ha a 15 szelfiből egyel se tudsz megelégedni, és mindegyikbe találsz egy aprócska hibát, mely elrontja a képet, és újat kell csinálni.

Lehetséges hogy a pasi egy ideig tűrni fogja ezt a viselkedést, de az is lehet, hogy azonnal behúzza majd a kéziféket. Sokkal jobban fogsz neki imponálni akkor, ha leteszed a telefonodat legalább arra a rövid időre, míg vele vagy, és nem azt nézed, hogy ki milyen képet töltött fel az instára, vagy ki írt neked egy halaszthatatlanul fontos üzenetet. Ha folyamatosan csak a telefonodat nyomkodod, és megállás nélkül posztolsz a közös szelfikkel, a vacsorával, és azzal is, hogy mit iszol éppen, előbb vagy utóbb, az őrjítésbe fogod kergetni a pasit.

Bár minden nő úgy gondolja, hogy a férfi érezze magát megtisztelve ha vele lehet, ezt sosem szabad kimutatni! Nincs szükség egyáltalán arra, hogy az exeket szidjuk, és azt részletezzük egy randin, hogy az előző kapcsolatunk mi miatt ment tönkre. Semmi szükség arra, hogy te azt bizonygasd, hogy te akkor is csak energiát fektettél a kapcsolatba, és az a mocskos disznó nem volt elég hálás miatta.

Persze meg lehet beszélni azt, hogy mennyire voltak hosszú kapcsolataid, esetleg hogy túl tetted-e már magad a szakításon, de az, hogy sajnáltasd magad, mert az előző pasi csúnyán átvert, teljesen felesleges.

Hasonló bejegyzések