Ma már több merevedési zavar elleni tabletta áll a rendelkezésünkre. Ezek általában fokozzák a nitrogén-oxid hatását, amely a szervezet által termelt természetes vegyi anyag, és a feladata, hogy ellazítsa a nemiszerv izmait.

Ez növeli a véráramlást és lehetővé teszi az erekció elérését a szexuális ingerlésre válaszul. És igen, hangsúlyozzuk a szexuális ingerlés szót, mert ilyen ingerek jelenléte nélkül a tabletták nem okoznak spontán erekciót (ritka eseteket kivéve).

Egy ilyen tabletta bevétele nem eredményez automatikusan erekciót. Először szexuális ingerlésre van szükség ahhoz, hogy a nitrogén-oxid felszabaduljon. De akkor mit csinálnak a tabletták? Ezek a gyógyszerek felerősítik ezt a jelet, lehetővé téve egyeseknél a normális reakciókészséget. A merevedési zavarra ható gyógyszerek nem afrodiziákumok, nem okoznak izgalmat, és nem szükségesek azoknál az embereknél, akiknek normális erekciójuk van.

Az egyik lehetőség a Tadalafil

A Tadalafilt vagy más néven Cialist a merevedési zavarok és bizonyos prosztataproblémák kezelésére fejlesztették ki. Olyan problémákra is felírják, mint a vizelési nehézségek. A Tadalafilt bizonyos tüdőbetegségeknél is használják, ahol a testmozgás képességének javítására szolgál. Ettől függetlenül leginkább a merevedési zavarokkal kapcsolatban szoktunk beszélni róla, mivel nagyszerűen növeli a véráramlást, ellazítja az ereket, megkönnyítve az erekciót.

A Tadalafilt kétféleképpen lehet szedni, naponta vagy szükség szerint. A megfelelő adagolási rendet mindig a kezelőorvos szokta eldönteni. Amennyiben a szükség szerinti fogyasztást választjuk, úgy általában legalább 30 perccel a szexuális aktivitás előtt kell bevenni, és legfeljebb 24 óránként egyszer.

A Tadalafilt néha naponta egyszer is beveszik, függetlenül a szexuális aktivitás időpontjától. Ebben az esetben az adagok között bármikor megpróbálhatunk szexuálisan közeledni a párunkhoz. Csak arra kell figyelni, hogy ha rendszeresen szedjük a tablettát, akkor mindig ugyanabban az időben kell bevenni.

Hasonló bejegyzések