Sokak számára problémás, hogy hová is menjenek az első randevún, ahol jobban megismerkedhetnek egymással a fiúk és a lányok. Íme, néhány ötlet, hogy tökéletesre sikerüljön a randevú.

A klasszikus vacsora

A legjobb ismerkedési lehetőség kétségtelenül az, ha a férfi elviszi a nőt egy étterembe. Szépen megvacsoráznak, közben elmesélik egymásnak az életüket, és viszonylag hamar kiderül, hogy mennyire szimpatikusak egymásnak. A vacsora azonban kissé merev dolog, nem biztos, hogy tudjuk magunkat nem feszélyezve érezni. Problémás lehet maga a hely is, mennyire elegáns, puccos helyre megyünk, és örök kérdés az is, hogy ki fizesse a számlát az első randin. Nem árt ezeket a dologokat előre tisztázni, és az is jó, ha a pénztárcánknak megfelelő helyre megyünk. Egy túl drága, vagy épp egy túl olcsó hely is bizonyítvány lehet magunkról, ami nem biztos, hogy különösebben fényes.

Kávézó vagy pub

A kávézás (üdítőzés, stb.) a legjobb és talán leggyorsabb módja az ismerkedésnek. Nem kell órákig tartó udvariassági köröket futni, ha nem szimpatikusak egymásnak a felek, nem kell fél napig még bájologni, hanem hamar le lehet rendezni a dolgot. Egy nagyjából egy másfél órás randi alatt eldől, lesz-e folytatás. Ha igen, úgyis mentek tovább.
Pub alatt nem az alja kocsmát kell érteni, egy kulturált, akár szabadtéri hely kellően laza lehet, hogy a randevúzók ne érezzék magukat borzasztóan kellemetlenül. Egy jó biliárd vagy csocsózás oldhatja a hangulatot. A talponállókat, igénytelen kocsmákat kerüljük el.

Vidámpark, állatkert, kalandpark

Egy kellemes környezetben eltöltött órák vagy nap alatt meg lehet ismerni a másikat, ráadásul úgy, hogy közben jól szórakoztok. Könnyen ki lehet szűrni az állatokat nem szeretőket, a mindentől félőket, és a nevetni nem tudókat. Nem olcsó randi, mindenképpen közös megegyezés kell a pénzzel kapcsolatban.

Paintball, sport

Egy sporttevékenység is lehet jó randialap. Természetesen itt nem egy focimeccsre gondolunk, inkább korcsolyázásra, vagy például golfozásra. Akiket nem rettent meg a tudat, hogy mások is jelen vannak a találkozón, azok a paintballt is bevállalhatják első felvonásnak, utána lehet menni tovább ismerkedni.

Koncert

Részben jó, részben kevésbé egy koncert. Jó pont, mert van legalább egy közös pont a két ember között. Sajnos a koncertek nem kifejezetten a másik megismerésére irányulnak, és ha az ember egy kicsit felönt a garatra, máris kínos lehet a dolog, vagy teljesen más sül ki a dologból, mint amit eredetileg szerettek volna.
Ami fontos: ne menjünk túl drága helyre. Mindig legyen nálunk elegendő pénz, arra az esetre, ha a másikról kiderülne, hogy le van égve, vagy nem tud fizetni.

Hasonló bejegyzések