A legtöbb nő egyik legnagyobb álma, hogy egy szép napon élete szerelme feltegye neki a nagy kérdést, hogy hozzá megy-e feleségül. Ezután pedig következik a lázas esküvőszervezés, a fehér ruhák próbálgatása, és minden olyan dolog, melyről kislány kora óta folyamatosan álmodozik.

Természetesen ez a dolog a férfiak számára is hasonlóan fontos, mégis sokan vannak akik néhány dologra az utolsó napokban ráparáznak. Főleg akkor esik ez meg, mikor nagy látják már a lányon, hogy minden mozdulatukat árbús szemekkel lesi, és alig várja, hogy megtörténjen a dolog. Ez ugyanis egy olyan szintű terhet tesz rá a férfiakra, melyek sokszor komoly kérdéseket is elő tudnak idézni bennük. Ezeket az aggasztó dolgokat pedig jó, ha még a nagy kérdés előtt át tudja magában gondolni az illető.

Valóban ő az igazi?

A legtöbb pasit egyszerűen megrémíti az a dolog, ha komoly döntést kell hoznia, főleg ha az valószínűleg egy éltre szóló döntés lesz majd. A legtöbb félelmet okozó kérdést lánykérés előtt biztosan az összes pasi feltesz magában: „ Valóban ő az a lány, akivel majd le akarom élni az egész életemet?”

A férfiak számára nagyon nehéz eleinte az elköteleződés gondolatával azonosulni, hiszen folyamatosan attól félnek, hogy egyszer még meggondolják magukat. A szabadságérzet mindkét fél számára nagyon fontos, ám félteni mégis a férfiak szokták jobban. Nincs is annál idegesítőbb mikor egy nő teljesen rátelepszik a pasi életére, aki egy  kis túlzással még levegőt se vehet nélküle. Ilyenkor szoktak a pasik attól tartani, hogy szabadságuk a lánykérés után teljesen meg fog szűnni, és eddigi életét már soha többet nem fogja viszont látni.

A legtöbb lány számára természetesen az esküvő, és a lánykérés hatalmas dolog, de ez nem azt jelenti, hogy azonnal hozzáláncolja magát az illető a párjához. Egy párkapcsolat csak akkor lesz hosszú életű, ha mindkét félnek megmaradnak a saját személyiségük, és nem gond az sem, ha néha töltenek egymás nélkül is egy kis időt.

Hogy csináljam, hogy minden tökéletes legyen?

Ez segít, ha baj van

Az a kérdés nagyon ritkán merül fel a pasikban, hogy mi történik ha a párjuk nemet mond. Azért, mert ha egy pasi eljut a lánykérésig, akkor nagy valószínűséggel látja már a párján, hogy alig várja, hogy feltegye neki a nagy kérdést, és a válaszában is egyértelműen biztos. Sokkal nagyobb fejtörést szokott az okozni, hogy mégis hogyan szervezze meg maga a lánykérést, és hogy az milyen legyen? Milyen helyszínen történjen meg, legyenek-e ott a barátok, és a családtagok, vagy a nagy tömeg elkerülése érdekében inkább csak egy kettesben eltöltött vacsora után tegye fel a nagy kérdést?

Milyen gyűrűt válasszon ez alkalomra a lánynak, és honnan fogja kideríteni a méretét? Ha a gyűrűben nem vagyunk biztosak, jó ötlet lehet párunk egy jó barátnőjét elhívni a gyűrűvásárláshoz, hogy segítségünkre legyen. Ha a gyűrű méretében még a barátnő sincs tisztában akkor jó taktika lehet, ha a leendő menyasszonytól kölcsönkér egy gyűrűt, egy bulira, melyet így gyanútlanul eltud vinni a pasijához, a gyűrű kiválasztásakor, így a méret is biztosan tökéletes lesz majd!

Hasonló bejegyzések