Sokan úgy képzelik el magukat 10-20 év múlva, hogy unalmasan ülnek a fotelben és nézik a tévét. Szerencsére a párkapcsolat intim része ennél jóval izgalmasabban is alakulhat, és még egy kis huncutságot is csempészhetünk bele.

Fogócska

Az előjátékok célja többféle lehet, valaki a hálószobába vezető utat készíti elő, mások azonban a pajkosság öröméért kezdik el. Ha például nem túl kicsi a lakás, akkor kezdhetjük egy fogócskával. Elsőre talán gyerekesen hangzik, azonban a tétet mindig emelhetjük. Ha a fogó elkapja az áldozatát, annak le kell vennie magáról egy ruhadarabot. Ezután csere következik, majd így mennek tovább, amíg nem marad rajtuk semmi. Valószínűleg már a ruhák felénél alig bírunk magunkkal, úgyhogy futhatunk az ágy felé is. Ennek a játéknak az előnye, hogy nem muszáj előre tervezni, választhatjuk a spontaneitást is.

Modellkedés

A hölgyek általában nem szeretnek modellkedni, főleg a szerelmük előtt. Ha azonban bevállaljuk a vetkőzést, biztos eredményeket fogunk elérni. A férfiak szeretik nézni a szerelmüket, de ritkán érik be ennyivel. Ha azonban meg kell várniuk a vetkőző jelenet végét, akkor nem fognak bírni magukkal. Innentől kezdve kicsit olyan, mintha a nő venné át az irányítást a másik felett, és kiélheti a vágy erejét is.

Ezek a lassan induló játékok azoknak a férfiaknak is segítenek, akik erekciós problémákkal küzdenek. A vetkőzésnél azonban nagyon figyeljünk arra, hogy mi is élvezzük, ne legyen az arcunkra írva, hogy utáljuk az egészet.

Verekedés

A szerelmespárok nyugodtan kipróbálhatják a közös verekedést is, bár csak finom keretek között. Nem véletlen, hogy sokan javasolják a békülő szexet, mivel ez igen forróvá teszi a hangulatot. A csipkedés, lökdösés és az ágyi bunyó kétféleképpen szokott alakulni: sírással vagy szexszel. Nagyon fontos, hogy ne okozzunk a másiknak fájdalmat, mivel az gyorsan eltörli az erotikus pillanatot. Ha tudjuk, hol a határ, akkor a játék tényleg izgató lehet, de ha nem figyelünk a másik tűrésküszöbére, akkor jó kis veszekedés vár ránk. Ez a játék csak a bátrabbaknak ajánlott.

Hasonló bejegyzések